Una dintre cea mai ample platforme de dezvoltare personala care ofera instrumente eficiente oricui isi doreste sa inteleaga modalitatea prin care ne cream propria realitate si viziune asupra vietii.

NLP Personalizeaza propria evolutie si dezvoltare prin programul de formare in programarea neurolingvistica.

Da, NLP reprezinta tot ceea ce ati citit si ati auzit PLUS inca ceva… 

Acest “ceva”, acest “plus”, se refer la pasiunea si spiritul programarii neurolingvistice. Se refera la viata insasi, viata construita din fiecare clipa, la puterea de a o face sa conteze.

Indiferent daca vorbim despre cariera si viata profesionala, relatia cu partenerul si cu cei din jur sau propria dezvoltare personala si spirituala, NLP este o stare care te invata cum sa-ti traiesti viata cu incredere si pasiune.

NLP – Programarea Neuro Lingvistica

Programarea neurolingvistica reprezinta una dintre cele mai populare, mai respectate si mai puternice instrumente din cadrul miscarii dezvoltarii personale.

NLP studiaza felul in care ne reprezentam experientele in plan neurologic (Neuro), felul in care comunicam cu noi insine si cu cei din jur (Lingvistica) si modul in care ne putem schimba obiceiurile de a gandi, de a comunica si de a ne comporta (Programarea).

NNeurologie – Despre Minte si felul in care gandim

LLingvistica – Cum utilizam limbajul si cum ne afecteaza acesta

PProgramare – Cum ordonam actiunile noastre pentru a ne atinge scopurile

Cursul NLP se adreseaza tuturor celor care doresc sa investeasca in bunastarea psihica si starea de bine.

Indiferent daca vorbim despre viata personala, despre relatiile din viata noastra, despre comunicare si conversatii dificile sau despre viata profesionala, programarea neurolingvistica te ajuta sa intelegi mai bine felul in care gandesti si interpretezi lumea. Caci nu percem niciodata lumea cum este ea, ci o percepem “cum suntem noi”.

 • Pentru ca te-ai saturat sa resimti sentimentul de nemultumire fata de felul in care te simti, fata de felul in care te comporti, fata de propria ta viata.
 • Pentru ca iti doresti o activitate profesionala care sa te reprezinte si sa faca parte din tine.
 • Pentru ca iti doresti o relatie armonioasa cu partenerul de viata si cu cei din jur.
 • Pentru ca iti doresti sa investesti in tine.

 

Cursul de NLP nu iti ofera Solutia problemelor tale, ci iti ofera instrumentele necesare pentru a identifica adevaratele probleme din viata ta si a gasi cea mai potrivita solutie pentru intelegerea si rezolvarea acestora.

 • Parcurgand cursul NLP iti vei insusi un sistem de tehnici si metode din psihologia practica, neurologie, lingvistica, hipnoza.
 • Vei descoperi si vei antrena propriile abilitati pentru a putea construi cea mai buna variant a ta.
 • Vei descoperi arta comunicarii si vei invata sa identifici tiparele de comunicare ale celor din jur. In felul acesta vei putea gestiona cu usurinta conversatiile dificile.
 • Vei invata limbajul emotional si vei descoperi legatura dintre emotie, ganduri si starile care te preocupa.
 • Vei identifica convingerile limitative si vei invata cum sa le abordezi si sa le transformi in convingeri sustinatoare.
 • Te vei descoperi si vei deveni un explorator al mintii tale.
 • Vei invata cum sa-ti stabilesti obiective concrete, cum sa-ti creezi propria viziune de implinire a acestora in functie de propriile valori si aptitudini.
 • Iti vei dezvolta inteligenta relationala dobadind o viziune noua a procesului relational prin descoperirea convingerilor si tiparelor relationale proprii si ale celor din jur.
 • Vei dobandi abilitati de coach si vei putea profesa ca si consilier NLP.
 • Daca iti doresti o cariera in domeniul dezvoltarii personale, cursul NLP Practitioner iti ofera posibilitatea sa ghidezi si sa consiliezi procesul de dezvoltare personala al celor care isi doresc.
 • Vei putea sa organizezi si sa sustii workshop-uri si training-uri de dezvoltare personala.
 • Vei primi suport de curs.
 • Toti cursantii NLP Practitioner beneficiaza de un mastermind lunar pentru fixarea cunostintelor dobandite la modulele lunare.

“Programarea neurolingvistica te ajuta sa utilizezi intelept informatiile senzoriale, sa completezi si sa intelegi propria harta mentala si sa construiesti propria atitudine in fata vietii.”

Florena A.