Despre trainer

Trainer Florena Antonescu – Psiholog/Psihoterapeut)

Obisnuiesc ca inaintea cursurilor NLP sa intreb cursantii ce inseamna pentru ei dezvoltarea personala, ce inseamna starea de bine, de echilibru psihic.

Imi dau seama in felul acesta ca oamenii aduna foarte multe informatii, pareri, teorii despre ce inseamna propria dezvoltare si implinire construind astfel mai degraba o dezvoltare impersonala decat una cu adevarat personala.

Eu mi-am creat propria viziune despre dezvoltarea si implinirea personala, viziune care impartaseste spiritul programarii neurolingvistice si pe care o impartasesc oricui isi doreste sa investeasca in propria persoana.

Procesul pe scurt este urmatorul:

  • Aduna informatii, citeste, mergi la cursuri si workshop-uri care te intereseaza, asculta-i pe cei din jur, precum si propria-ti voce interioara. Super! Fii recunoscator pentru tot ce primesti!
  • Asigura-te ca detii un filtru personal prin care sa poti filtra multitudinea de informatii cu care esti bombardat pentru a putea sa faci diferenta intre ceea ce e esential pentru tine si ce nu.
  • Daca nu ai un astfel de filtru, e timpul sa-l construiesti. (te pot sustine si ajuta sa-ti dezvolti gandirea critica si propria viziune asupra vietii)
  • Pune informatiile acceptate cap la cap si vezi daca se potrivesc cu schema proprie. Este un intreg proces pe care ti-l impartasesc cu placere astfel incat sa-ti identifici propriile valori si convingeri.
  • Acum departeaza-te de zgomotul cotidian si ramai o vreme in tihna cu tine. E perfect asa! Acum, in liniste, vei gasi raspunsurile de care ai nevoie.

Te astept la cursurile mele!

 

Cu drag,

Florena